fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
ODPRTI POZIV

Začenja se nova edicija Kreativnega inkubatorja

9. maj 2024: rok za oddajo prijav

maj - okt 2024: termin izvedbe

V Centru za kreativnost ponovno začenjamo novo personalizirano edicijo programa Kreativni inkubator. Večmesečni izobraževalno-mentorski program je namenjen kreativnim podjetjem, organizacijam in posameznikom s podjetniško idejo, produktom ali storitvijo, ki želijo strokovno podporo pri preoblikovanju idej v uspešne poslovne zgodbe.

 

Kaj prinaša vključitev v Kreativni inkubator?

Izbrani ustvarjalci bodo vključeni v celovit, strukturiran program delavnic, predavanj, mentorstev, personaliziranih strokovnih svetovanj, mreženj in predstavitev pred investitorji. Program je zasnovan z namenom krepitve temeljnih podjetniških in ustvarjalnih znanj in veščin ter spremljanja napredka sodelujočih s ciljem povečanja možnosti za uspeh na trgu.

 

Ustvarjalci, ki jih bo izbrala strokovna komisija, bodo glede na dosežen napredek v programu prejeli finančno spodbudo za produkcijo v vrednosti:

  • 10.000 €,
  • 5.000 €,
  • 3.000 €,
  • 1.000 €,

Projekt z najboljšo predstavitvijo po izboru udeležencev programa bo prejel paket za uporabo laboratorijev Centra Rog celoletnik v vrednosti 390 €.

 

Več informacij o posamzenih delavnicah in strokovnjakih smo zbrali v brošuri >>

 

Kako se prijavim?

Svojo idejo/produkt/storitev nam predstavite v vnaprej pripravljeni in posneti 3-minutni videopredstavitvi. Povezavo do videa, naloženega na poljuben strežnik, nam boste poslali v spletni prijavnici.

 

Rok za prijave je 9. maj 2024.

 

Več informacij o kriterijih in postopku prijave najdete tukaj >>