fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Priporočamo

BNDNWK 2021: Design Pool

27.–29. maj 2021

Berlin, Nemčija

Design Pool nacionalnim in mednarodnim oblikovalcem in ateljejem omogoča, da svoje izdelke predstavijo v začasnih salonih v konceptualnem nakupovalnem središču Bikini Berlin, ki dnevno privabi do 20.000 trendovskih obiskovalcev.

 

Letos se bodo med 27. in 29. majem predstavili grafični oblikovalci, oblikovalci pohištva, luči, oblikovalci izdelkov za življenjski slog...

 

Udeleženci se poslužujejo mreženja z mednarodno publiko, ki so bodisi ljubitelji, bodisi strokovnjaki na področju oblikovanja, kulture, industrije in poslovanja.

 

BNDNWK (Berlin Design Week) v mednarodnih koledarjih oblikuje in ustvarja platformo, na kateri se lahko podjetja, ustanove in posamezniki učinkovito predstavijo.

 

Za udeležbo na BNDNWK je potrebno najeti kabino, katere velikost sega od 2m² do 10m². Cena najetja kabine (stene, prodajni prostor) vključuje umestitev na seznam v urniku na spletnem mestu BNDNWK in umestitev na seznam na digitalnem zemljevidu BNDNWK.

 

Če vas zanima sodelovanje, pošljite kratek pregled svojih izdelkov, vključno s slikami in kratkim opisom vašega studia, vašega podjetja ali vas kot oblikovalca, z uporabo obrazca na www.berlindesignweek.com/application.
Ko bo BNDNWK pregledal vaš prispevek in potrdil vaše sodelovanje, boste prejeli dostop do spletnega portala, kamor lahko naložite vse svoje podatke, svoj koncept in slike.

 

 

Prijava je možna do 30. aprila 2021.

 

Za več informacij pišite na: designpool@berlindesignweek.com (Maud Weinzorn).