fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Predavanje

3D meetup -> SuperČudno! z Victorjem Enrichom

13. dec 2018

| 18:00

Poligon

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Koproducenta dogodka Poligon -> kreativni center in Center za kreativnost, pri MAO Slovenia, v sodelovanju s skupnostjo 3D LJUDJE SLOVENIJE, vabijo na predavanje katalonskega virtualnega arhitekta Victorja Enricha.

 

Victor nas bo v svojem superčudnem predavanju popeljal prek odločilnih trenutkov svoje kariere, ki so ga vzpodbudili za preskok iz komercialnega v umetniško ustvarjanje. Predstavil bo proces svojega dela, od motivacije do tehničnih rešitev, ki mu omogočajo, da ideje pretvori v nadrealistične objekte, ki pritegnejo. Victorjeva zanimiva življenjska in ustvarjalna pot bo izhodišče za debato z udeleženci meetupa, kako se kot samostojni ustvarjalec edinstveno pozicionirati v svetu ustvarjalnosti.

Predavanje bo v angleškem jeziku.

 

Victor Enrich

katalonski umetnik, ki je po študiju arhitekture na Barcelona School of Architecture (ETSAB) in po letih samostojne prakse, začel kombinirati digitalno fotografijo s 3D renderiranjem. Svojo umetniško pot je začel v Rigi (2006), kasneje pa je živel in ustvarjal tudi v Izraelu in Nemčiji. Danes je zopet nazaj doma, v Barceloni. Njegove nadrealistične podobe redno predstavljajo najuglednejši svetovni mediji kot npr. The Guardian, CNN, Spiegel, Dezeen, Designboom, ArchDaily, La Repubblica, Wired.

Program partnerske mreže