fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Delavnica

P.A.K.T. klinika: Kako sodelovati v kreativnem turizmu?

30. nov 2021

| 12:00-15:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Eden glavnih izzivov, ki ga srečujemo pri udeležencih P.A.K.T.a je sodelovanje in medsebojno razumevanje sektorjev, predvsem dostikrat škripa v komunikaciji med kulturo in turizmom ali ponudnikom na domačiji in agencijo.

 

Ker verjamemo, da ravno v sodelovanju tiči brezmejna privlačnost in moč destinacij, tokrat pripravljamo delavnico, ki vam bo dala vpogled v ekosistem učinkovite destinacije in vas spomnila na nekatera mehka orodja,ki omogočajo boljše razumevanje, zaupanje, ki jih pravzaprav že poznate, le uporabljati v vsakdanu jih pozabite.

 

V sklopu Klinike bomo:

  • definirali glavne deležnike v destinaciji, ki so nujni za uspešno kovanje kompleksnejših produktov kreativnega turizma
  • definirali njihove vloge v ekosistemu,
  • spoznali nekatere mehke metode in orodja, ki vzpostavljajo polje zaupanja, omogočajo razumevanje svojih partnerjev, večajo efektivnost komunikacije.

 

Vabljeni tako ponudniki storitev, podjetja, kreativci, agencije, turistična društva, TICi, DMOji, izobraževalne ustanove, študenti, vsi, ki se srečujete z izzivi (medsektorskega) sodelovanja in ga želite izboljšati.

 

Proces moderira Katja Beck Kos, Rajzefiber.

 

Rok za prijave do 28. nov 2021 oziroma do zapolnitve mest (število mest je 10).

 

Projekt P.A.K.T. je del partnerske mreže Platforme Centra za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže