fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Delavnica

P.A.K.T. Lab: Pravni in organizacijski okvirji s fokusom na outdoor turizem

Rok za prijave: 26. nov 2021

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Kakšne so možne pravne in organizacijske oblike v KT? Kateri so najpogostejši pravni izzivi s katerimi se srečujejo ponudniki outdoor storitev? Kako jih lahko uspešno rešujemo in kako vnesti v ponudbo elemente kreativnega turizma?

 

Zaradi trenutnih razmer, ki onemogočajo kvalitetno izvedbo P.A.K.T. Laba in Klinike v živo, smo se s partnerji odločili, da prilagodimo format izvedbe, ter tako zagotovimo čim večjo kvaliteto dogodka in uspešno odgovorimo na realne izzive ponudnikov.

 

Lab se bo tako zgodil v 2 fazah: najprej bomo na podlagi 1na1 mentorskih sestankov poskušali jasneje definirati konkretne izzive posameznih ponudnikov in morda tudi že našli rešitve, v drugi fazi pa se bomo srečali (kakor hitro bodo razmere to omogočale) v živo v Expanu v Murski Soboti in skupaj predelali glavne izzive, si ogledali primere dobrih praks in odgovorili na rešitve.

 

Zato vabimo akterje, ki ponujate športne veščine, naravno dediščino, turistična društva, DMOje in druge, ki iščete ideje, kako oblikovati privlačne produkte outdoor turizma, da se odzovete na poziv in odgovorite na vprašanja v prijavi.

Projekt Rajzefiber nastaja v sodelovanju s Centrom za kreativnost ter RPC Expano, Razvojni center Murska Sobota, UP FTŠ sTOUdio Turistica in FromZero partnerskega konzorcija.

Program Partnerske mreže