fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Pogovor

Urbana intervencija: od ideje do izvedbe

29. sep 2021

| 11:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Kako intervenirati na območju zapuščene tržnice, na zelenici med stanovanjskimi bloki in v prometnem središču mesta? Je arhitekturno delo v kraju, ki ga poznaš že od otroštva, lažje ali težje? Kako oblikovati idejo, ki jo je možno realizirati v kratkem času? Kako delati z majhnimi budgeti? Kdaj zaključiti projekt? In ko je projekt končan – kaj se je po zaključku v resnici spremenilo?

 

Iza Šentjurc, Zala Koleša, Kvirina Martina Zupanc, Mojca Pavlič, Ajda Žagar, Iva Lukan, Vanesa Tomažič, Žan Križnar, Manja Platovšek, Anja Gasser, Erazem Paravinja, Sergej Novak, Barbara Fojkar, Samo Čadež in Matic Pokorn so letos v Škofji Loki, Šentjurju in Krškem v okviru Urbane akademije realizirali tri urbane intervencije.

V pogovoru z Zalo Velkavrh (Prostorož) bodo govorili o taktičnih uspehih, tehničnih polomih, mikrolokacijskih izzivih in urbanih vizijah, s katerimi so se ukvarjali letos poleti.

Pogovor bo trajal 50 minut. Za dostop kliknite tukaj.

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže