fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Modna revija

Vili Van Style: Novo mesto

23. sep 2021

| 18:00

Novo mesto

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Vili Van Style je pilotni projekt in je prvi v Sloveniji. Gre za butično mobilno pop-up trgovino, postavljeno v vozilo. Ni le trgovina, je skupnost, ki stremi k povezovanju mladih iz kreativnega sektorja.

 

Vili, mobilna trgovina, potuje po Sloveniji in se vsak drug konec tedna predstavi v novem kraju. Trgovino pripeljejo h kupcu; s to potezo rešujejo časovno stisko ljudi ter hkrati širijo trg. Ko širšo publiko ozaveščajo o slovenski modi in ponudbi domačih oblikovalcev, podpirajo krožno gospodarstvo in mikro podjetja.

 

Vili potuje v Novo mesto, kjer se bo pridružil tradicionalni modni reviji, ki se zgodi vsako leto. Modna revija se bo odvila v četrtek, 23. septembra ob 18:00, v Knjižnici Mirana Jarca.

Vili Van Style bo združil modne oblikovalce, ki so iz 2,5m organskega bombaža oblikovali srajčno obleko. Po reviji, na samem dogodku si bo možno nastala oblačila od bližje ogledati in kupiti v mobilni pop-up trgovini – Vili Van Style. Izkupiček od prodaje pa bomo namenili v dobrodelne namene VDC Novo mesto.
Modna revija – SRAJČNA OBLEKA:
David Bacali
JKH identity
Janja Videc
DNA clothing
Vilinka
NIKATO studio
Fanika Godec
Martise
Dogodek so omogočili: Studio Ana, Zavod Oblika, Lions Club NM, Youma events, Knjižnica Mirana Jarca, Mestna obcina Novo mesto in Mestna modna revija.

Program Partnerske mreže