fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Vabilo

Sodelujte s Plastiko Skaza pri razvoju, oblikovanju in prodaji trajnostnih plastičnih izdelkov

7. avg 2020

Maribor

Sodelujte s Plastiko Skaza pri razvoju inovativnega stola!

 

Rok za prijave na izziv Kreativnega pogona je 21. avgust.Kreativci se lahko prijavijo k sodelovanju na enem ali drugem področju ali na obeh hkrati.

 

Podjetje Plastika Skaza si prizadeva v sodelovanju s kreativci razviti stol lastne blagovne znamke.  Na podlagi podatkov iz raziskave trga želi podjetje ob razvoju stola, sodelovanje razširiti še na oblikovanje trženjskega pristopa  in lansiranja novega izdelka po spletu.

 

V okviru koprodukcijskega projekta Kreativni pogon, Centra za kreativne industrije Maribor v sodelovanju s Centrom za kreativnost, podjetje Plastika Skaza ponuja kreativcem izziv in jih vabi k sodelovanju pri razvoju novih izdelkov in  sodelovanju pri zasnovi razvojno-marketinških aktivnosti za nove izdelke blagovne znamke Skaza.

 

Inoviranje je jedro Skazine zgodbe o uspehu in razvoja  lastne blagovne znamke, ki so jo v podjetju uspešno gradili v preteklih letih. »V Skazi imamo zelo jasno poslanstvo – z razvojem inovativnih produktov,  narejenih iz ekoloških materialov, ohranjamo lepši planet, našim uporabnikom pa ponujamo rešitve, ki omogočajo lepše življenje.« Bart Stegeman, direktor.

 

Kreativni pogon je partnerski projekt Centra za kreativne industrije Maribor in Centra za kreativnost, projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program partnerske mreže