fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Delavnica

Delovno srečanje CRE:HUB

18. maj 2018

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR), društvo Pekinpah, Inštitut za ekonomska raziskovanja in Center za kreativnost pripravljajo delovno srečanje s predstavitvijo predlogov ukrepov za krepitev kulturno kreativnega sektorja, ki se bo odvijalo v petek, 18. maja 2018.

 

RRA LUR je partner v projektu CRE:HUB, katerega cilj je izboljšati izvajanje regionalnih razvojnih politik in programov, ki podpirajo mala in srednja podjetja KKS v vseh fazah njihovega življenjskega cikla. Center za kreativnost skozi sodelovanje pri projektu testira svoje obstoječe programske ukrepe pri ključnih ciljnih skupinah, obenem pa pridobiva neposreden vpogled v predloge sektorja glede možnih izboljšav za njihovo delovanje. Ti predlogi bodo pomembna vodila za razvoj nadaljnjih aktivnosti Centra, hkrati pa bodo predstavljeni tudi odločevalcem in partnerjem s katerimi center sodeluje.

 

Na tokratnem delovnem srečanju bomo preverjali ustreznost in izvedljivost ukrepov za razvoj kulturnega in kreativnega sektorja, ki smo jih v sodelovanju z deležniki tega področja pripravili v okviru projekta. Ukrepi predstavljajo podlago za pripravo akcijskega načrta, ki je osnovni cilj projekta.