fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Serija predavanj

Projektor #1: Filmska čajanka

3. sep 2020

| 16:00

Vetrinjski dvor

Maribor

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Zaključno dejanje Projektorja v letu 2020.

 

Film Factory v koprodukciji s Centrom za kreativnost. Moderira Urša Menart.

 

Udeležba je brezplačna. Število prostih mest je omejeno. Rezervacija mesta je obvezna s sporočilom na email info@av-projektor.si do 12. ure na dan dogodka.

 

Lepo vabljeni!

Projektor je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. V sodelovanju z Društvom slovenskih režiserjev ter društvoma Filmski producenti Slovenije in Društvo avdiovizualnih producentov.

16:00

Film in Maribor, okrogla miza, 90 min

 

Konzorcij Film in Maribor je združenje petih nevladnih organizacij iz področja filma v Mariboru, ki že vrsto let razvijajo vsebine na področju filmskega prikazovanja, produkcije in izobraževanja. Konzorcij je bil vzpostavljen z namenom povezovanja in skupnega razvoja filmske kulture v mestu, ki nima mestnega kina. Mikrofon si bodo podajali Urška Breznik in Lucija Smodiš (Pekarna Magdalenske mreže), Maja Malus (Društvo Mitra), Mojca Pernat (Filmsko društvo Film Factory), Rene Puhar (Društvo za razvoj filmske kulture) in Hana Repše (Zavod Mars).

17:30

Odmor

 

 

18:00

Snemati v Mariboru, okrogla miza, 90 min

 

O izkušnji snemanja filma v Mariboru bodo govorili slovenski režiserji Matjaž Ivanišin, Bojan Labović, Mitja Mlakar, Marko Naberšnik in Miran Zupanič.

19:30

Druženje

Program partnerske mreže